top of page

Mobilă Living  Suceava

Biblioteca noastră pentru living este un plus excepțional pentru orice sufragerie. Alegeți dintre modelele noastre: Pasionata, Roma, Obsession și Davos.Construcția noastră de înaltă calitate asigură că va fi un plus de durată și practică pentru casa dumneavoastră.Pe stoc in magazinul din Fălticeni și Suceava unde este expusă.0754 349122  0757 295569

Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Pasionata Suceava, Târgu Neamț, Gura Humorului, Rădău
Mobilă Living Campulung Moldovenesc.JPG
Mobila Sufragerii Gura Humorului.JPG
Mobiă Living Siret.JPG
Mobila Sufragerii Târgu Neamț.JPG

Mobilă Living  Suceava / Passionata 2790lei  Dimensiune  Adancime 53cm Înățime 200cm Lungime 300cm..Mobilă din Pal si MDF infoliat. Livrăm in Suceava și Fălticeni gratuit și contra cost in Gura Humorului, Rădăuți, Siret,Cămpulung Moldovenesc,Târgu Neamț.Mobila se livrează pachet,necesită montaj.

Mobilă Fălticeni.JPG
Sufragerii Suceava.JPG
Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Obsession Suceava, Târgu Neamț, Gura Humorului, Rădău
Mobila Suceava Sufragerie.JPG
Mobila Suceava Living.JPG

Mobilă Living  Suceava / Obsession 2790lei  Dimensiune: Adâncime 53 cm, Înălțime 200 cm, Lungime 300 cm. Mobilă din Pal și MDF înfoliat. Livrăm în Suceava și Fălticeni gratuit și contra cost în Gura Humorului, Rădăuți, Siret, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț. Mobila se livrează pachet, Necesită montaj.

Mobilă Living  Suceava / Roma 2790lei. Dimensiune: Adâncime 53 cm, Înălțime 200 cm, Lungime 300 cm. Mobilă din Pal și MDF înfoliat. Livrăm în Suceava și Fălticeni gratuit și contra cost in Gura Humorului, Rădăuți, Siret,Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț. Mobila se livrează pachet,necesită montaj.

Mobila Suceava.JPG
Mobilă Sufragerie Suceava.JPG
Mobilă biblioteca living Fălticeni Suceava Roma (1).JPG
Mobilă biblioteca living Fălticeni Suceava Roma (3).JPG
Mobilă biblioteca living Fălticeni Suceava Roma (4).JPG

Mobilă Living  Suceava / Davos 2850 lei.  Dimensiuni:  Adâncime 53 cm, înălțime 200 cm, lungime 300 cm. Mobilă din PAL și MDF înfoliat. Livrăm în Suceava și Fălticeni gratuit și contra cost în Gura Humorului, Rădăuți, Siret, Cămpulung Moldovenesc, Târgu Neamț. Mobila se livrează demontată în pachete și necesită montaj.

Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Dav

Cauți mobilier de living de calitate? Nu căutați mai departe de magazinul nostru din Fălticeni și Suceava. Preț mic și calitate bună!!!

Mobilier Living Davos este amestecul perfect de funcționalitate și stil. Indiferent dacă decorați un nou spațiu de locuit sau doriți să vă reîmprospătați cel actual, mobila noastră va impresiona cu siguranță. Cu pal nuc în corpuri din nuc închis și fronturi elegante din  M.D.F.  gri, această piesă oferă un aspect contemporan care este perfect pentru orice casă modernă. Vizitează și comanda in showroom-ul nostru pentru un Preț mic și o calitate bună!!!

Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Davos Suceava, Târgu Neamț, Gura Humorului, Rădăuți,
Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Dav

Mobilă Living  Suceava / Provance 2690 lei.  Dimensiuni:  Adâncime 53 cm, înălțime 200 cm, lungime 300 cm. Mobilă din PAL și MDF înfoliat de culoare alb. Livrăm în Suceava și Fălticeni gratuit și contra cost în Gura Humorului, Rădăuți, Siret, Cămpulung Moldovenesc, Târgu Neamț. Acest model de mobilă de living vine gata asamblat.

Mobila Living Suceava.JPG
mobila living Falticeni_edited.jpg
Living Târgu neamț.JPG
Mobila living Gura Humorului.JPG
IMG_8883.JPG

Mobilă Living Fălticeni / Kora 2240 lei.  Dimensiuni:  Adâncime 45 cm, înălțime 200 cm, lungime 310 cm. Mobilă este confecționata din PAL cu fronturile din MDF înfoliat. Livrăm în Suceava și Fălticeni gratuit și contra cost în Gura Humorului, Rădăuți, Siret, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț. Mobila se livrează demontată în pachete și necesită montaj.

Mobilă living Kora Fălticeni.JPG
Living Falticeni.JPG
bottom of page