top of page

Mobilă Living  Suceava

Biblioteca noastră pentru living este un plus excepțional pentru orice sufragerie. Alegeți dintre modelele noastre: Pasionata, Roma, Obsession și Davos.Construcția noastră de înaltă calitate asigură că va fi un plus de durată și practică pentru casa dumneavoastră.Pe stoc in magazinul din Fălticeni și Suceava unde este expusă.0754 349122  0757 295569

Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Pasionata Suceava, Târgu Neamț, Gura Humorului, Rădău
Mobilă Living Campulung Moldovenesc.JPG
Mobila Sufragerii Gura Humorului.JPG
Mobiă Living Siret.JPG
Mobila Sufragerii Târgu Neamț.JPG

Mobilă Living  Suceava / Passionata 2690lei  Dimensiune  Adancime 53cm Înățime 200cm Lungime 300cm..Mobilă din Pal si MDF infoliat. Livrăm in Suceava și Fălticeni gratuit și contra cost in Gura Humorului, Rădăuți, Siret,Cămpulung Moldovenesc,Târgu Neamț.Mobila se livrează pachet,necesită montaj.

Mobilă Fălticeni.JPG
Sufragerii Suceava.JPG
Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Obsession Suceava, Târgu Neamț, Gura Humorului, Rădău
Mobila Suceava Sufragerie.JPG
Mobila Suceava Living.JPG

Mobilă Living  Suceava / Obsession 2690lei  Dimensiune  Adancime 53cm Înățime 200cm Lungime 300cm..Mobilă din Pal si MDF infoliat. Livrăm in Suceava și Fălticeni gratuit și contra cost in Gura Humorului, Rădăuți, Siret,Cămpulung Moldovenesc,Târgu Neamț.Mobila se livrează pachet,necesită montaj.

Mobila Suceava.JPG
Mobilă Sufragerie Suceava.JPG

Mobilă Living  Suceava / Roma 2690lei  Dimensiune  Adancime 53cm Înățime 200cm Lungime 300cm..Mobilă din Pal si MDF infoliat. Livrăm in Suceava și Fălticeni gratuit și contra cost in Gura Humorului, Rădăuți, Siret,Cămpulung Moldovenesc,Târgu Neamț.Mobila se livrează pachet,necesită montaj.

Mobilă biblioteca living Fălticeni Suceava Roma (1).JPG
Mobilă biblioteca living Fălticeni Suceava Roma (3).JPG
Mobilă biblioteca living Fălticeni Suceava Roma (4).JPG
Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Dav

Cauți mobilier de living de calitate? Nu căutați mai departe de magazinul nostru din Fălticeni și Suceava. Preț mic și calitate bună!!!

Mobilier Living Davos este amestecul perfect de funcționalitate și stil. Indiferent dacă decorați un nou spațiu de locuit sau doriți să vă reîmprospătați cel actual, mobila noastră va impresiona cu siguranță. Cu pal nuc în corpuri din nuc închis și fronturi elegante din MDF gri, această piesă oferă un aspect contemporan care este perfect pentru orice casă modernă. Vizitează și comanda in showroom-ul nostru pentru un Preț mic și o calitate bună!!!

Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Davos Suceava, Târgu Neamț, Gura Humorului, Rădăuți,
Mobilier Fălticeni Living Biblioteca Dav
bottom of page